Elicoptere de vanzare

Există multe motive pentru a achiziționa un elicopter de vânzare. Elicoptere, de multe ori mai ieftine decât vărul lor, avionul aer, permite atât de distractiv și funcția. Elicoptere pentru distracție și pentru afaceri oferă avantaje față de vehiculele terestre, și pot câștiga ține în bani salvat. Există multe afaceri utilizeaza pentru elicoptere de vânzare, și la fel de multe activități de agrement pentru a urmări cu un elicopter.

Elicopterele pot crește eficiența vânzărilor pentru companii cu teritorii întinse de vânzare geografice. Elicoptere sunt mai usor de intretinut decat un jet de companie, și mult mai puțin costisitoare. Elicoptere ajunge din loc în loc mult mai rapid decât o mașină ar putea, și poate transporta cantități mai mari de produse. Pentru compania tinerei, un elicopter poate adăuga state pe teritoriul lor de vânzări, fără creșterea numărului de persoane care furnizează vânzări. Un elicopter oferă o modalitate pentru un agent de vanzari pentru a vedea despre vânzări într-un stat, și încă să fie acasă într-o stare vecină în timp pentru cină.

elicopter

Acest lucru poate crește redresare a produsului după vânzare, și poate reduce bugetul unei companii de călătorie și cazare de agenti de vanzari. Elicopterele pot face inventarierea pe drum accesibil și fezabil, cu la cerere merchandising creștere.

Un elicopter de vânzare poate vraja satisfacție crescută pentru clientii care doresc marfa la fața locului. Un elicopter poate crește, de asemenea, satisfacția de locuri de muncă în rândul angajaților care călătoresc care înțeleg necesitatea în contact personal dar doresc să petreacă timp cu familiile lor în seara.

Elicoptere de vanzare ar putea însemna viitoare asociații de afaceri. Companii de transfer care utilizează elicoptere pentru a transporta clienții la și de la orașe a oferi o vedere spectaculoasă, precum și o funcție practică. Elicoptere de vânzare ar putea fi inceputul unei afaceri feribot care aduce clienților la și de la orașele din apropiere. Orașe situate în apropiere de marile aeroporturi pot beneficia de acest serviciu de feribot, deoarece elicoptere de vânzare și achiziționate pentru transferul de creștere a traficului de afaceri într-un oraș.

Elicopterele oferi o cale pentru vedere seeing care poate aduce plăcere personală, precum și un câștig financiar. Plimbari cu elicopterul, de la cincizeci de dolari pe oră la mult mai mult în zonele cu teren interesant, oferă o imagine mai bună decât plimbari tradiționale de avion. Acest punct de vedere crește valoarea unui elicopter de vânzare. Clienții pot plăti peste două sute de dolari pentru o plimbare cu elicopterul deasupra vulcanilor. Plimbari cu elicopterul ca un tur al Grand Canyon oferă turiștilor un mod de a vedea măreția acestui fenomen natural + vederea ei pot pierde atunci când drumetii efectiv în canion.

Elicoptere de vânzare sunt, de asemenea, candidati foarte buni pentru operațiunile de căutare și salvare. Elicoptere sunt de preferat pentru misiuni de căutare și salvare din mai multe motive. Un elicopter de vanzare pe o misiune de căutare și salvare oferă caută o vedere largă de peisaj. Un elicopter are avantaje de zbor distincte peste avioane în acest scop. Elicopterele pot ajunge mai aproape de sol, și posibilitatea să treceți, dând o scanare mai lent de teren. Elicoptere poate ajunge in zone mai mare decât avioane, și ar trebui să fie luate în considerare în primul rând, atunci când echiparea o misiune de căutare și salvare.

psptop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *